Rruga Antipatrea, pranë Gjykates Berat

Check Abailability

Check In
Night
Check Out
Adults
Children

Gallery

Video Tour

Hotel Gega

Menuja e pasur tradicionale dhe kuzhina fine europiane e cila ofron gjithe llojshmerine e ushqimeve shume te shijshme te gatuara me mjeshteri nga Master Chief-i italian.

Restaurant

A little about us

HOTEL “GEGA” i ndodhur ne zemer te Qytetit Muzeal te Beratit ofron  per vizitoret e qytetit dhe klientet e tij maksimumin e komoditetit qe  nevoitet.

Hotel Gega  vendi ku nderthuren ne nje harmoni te plote dhe me shume stil  tradicionalja me modernen ne arkitekture dhe kompozim e kompletim ambientesh shlodhese  si Holli i hotelit ,dhomat e gjumit ,bar-restoranti  i jep mundesine  klienteve  te pushojne ne menyre shume te kuluruar.

Service

Menuja e pasur tradicionale dhe kuzhina fine europiane e cila ofron gjithe llojshmerine e ushqimeve shume te shijshme te gatuara me mjeshteri nga Master Chief-i  italian me nje karriere te gjate ne profesionin e tij i japin  hotelit  kredite te cilat vijne gjithnje ne rritje .

Testimonial